Matinis ir aukštos kokybės stogas

Matinė skarda, MattNova, SSAB plienas, Švediška stogo danga, stogas

Renkantis plienines stogo dangos medžiagas, reiktų atsiminti jog yra reikalavimai cinko sluoksnio storiui, kuriuo padengti skardos lakštai. Racionaliai renkantis medžiagas cinko sluoksnis yra svarbiausias rodiklis, kuris rodo stogo dangos ilgaamžiškumą.

Didžiausią dalį rinkoje sudaro dažų sluoksniu dengti plieno lakštai, kurie yra padengti 275 g / m² cinko danga, tai yra tinkamas sluoksnis mūsų klimatui.

Bet dabar mūsų standartinių gaminių asortimente žymią vietą užėmė ir klientus užkariavo Švedijoje gaminamas gražus matinės dangos „GreenCoat MATTNOVA“ plienas su 350 g / m² cinko sluoksniu.

Toks kiekis cinko užtikrina stogo ilgesnį tarnavimo laiką ir geriausią atsparumą korozijai. “Matt” danga užtikrina lygesnį ir tikslesnį vizualinį rezultatą nei blizgios dangos. Žinoma, jei pastatas yra netoli pušų ir beržų, jūs turėtumėte teikti pirmenybę labiau slidžioms dangoms, jos geriau nei matinis paviršius susitvarko su žiedadulkėmis.

Iš šios medžiagos gali būti profiliuojami visi trapeciniai, čerpiniai profiliai, Klassik ir valcuota danga, gaminami kiti skardos dirbiniai ir lankstiniai.

stogas čerpė

Techninė informacija:

Garantija 50 m

Paviršius pavadinimas: Greecoat MattNova

Gamintojas: Swedish Steel AB (SSAB, Švedija)

Plieno rūšis: S280GD

Medžiagos storis 0,50 mm

Cinko sluoksnis svoris: 350 g / m²

Spalvos dangos storis: 50 um

Garantija dangai: 20 metų (aplinkos klasė RC5)

Techninė garantija: 50 metų (iki aplinkos lygio C4)

Spalvos: RR11 (tamsiai žalia) RR23 (tamsiai pilka), RR29 (raudona), RR32 (tamsiai ruda), RR33 (juoda) ir RR750 (molis, akmens raudona)

Parašykite komentarą